1. Băile Felix – Stațiune de interes național, Băile Felix se găsesc în județul Bihor, la aproximativ 10 km de Oradea, situată pe teritoriul administrativ al comunei Sânmartin. Cu un climat temperat continental de tranzitie, cu veri calde si ierni blande, stațiunea este deschisă turiștilor pe parcursul întregului an, oferind condiții de tratament, odihnă și relaxare. Cu baze de cazare foarte bine puse la punct, dar și cu numeroase baze de tratament si posibilități de agrement stațiunea Băile Felix vă așteaptă să o vizitați.
http://www.bailefelix.net/, http://www.felixspa.com/ro/, http://www.turismbailefelix.com/

2. Băile 1 Mai – Stațiunea Băile 1 Mai este o stațiune de interes local situată în județul Bihor, în vecinătatea Băilor Felix si la aproximativ 9 km de Oradea.
Cu baze de tratament si agrement moderne, cu multiple posibilități de relaxare și petrecere a timpului liber, stațiunea vă așteaptă pe parcursul întregului an.
http://www.turismbaile1mai.com/index2.html

3. Stâna de Vale – este o stațiune montană de interes local, situată în județul Bihor, la aproximativ 80 km de Oradea. Cu un bioclimat tonic stimulent de munte, stațiunea este cunoscută iubitorilor de munte ca unul dintre reperele turistice ale Apusenilor, accesibilă tot timpul anului. Aerul puternic ionizat de la Stana de Vale este recomnadat pentru tratarea diferitelor afecțiuni, iar apele oligominerale si feruginoase completează tabloul indicațiilor terapeutice ale stațiunii.
http://www.stanadevale.com/

4. Băile Tinca – Stațiunea Băile Tinca este o stațiune balneoclimaterică de interes local situată în județul Bihor, la aproximativ 37 km de Oradea. Cu un bioclimat sedativ de cruțare stațiunea este deschisă tot timpul anului, principala resursă turistică reprezentând-o apele minerale si termominerale, bicarbonate, sodice, calcice, magneziene, carbogazoase si alcaline, recomandate în tratarea unor multiple afecțiuni.
http://www.bailetinca.ro/