În municipiul Oradea transportul public de călători se desfăşoară cu tramvaie şi autobuze între orele 5:00 – 24:00.

În ajutorul călătorilor vă punem la dispoziţie graficul de circulaţie al autobuzelor şi tramvaielor, cu informaţii despre durata cursei, lungimea traseului, numărul de mijloace de transport în circulaţie la diferite ore ale zilei în zile lucrătoare şi sărbători, precum şi perioada vacanţelor pentru şcolari şi studenţi.
Populaţia deservită: 240.000 locuitori

Suprafaţa deservită: urbană 115,56 kmp şi suburbană 0 kmp

OTL RA a întrodus un sistem nou de dispecerizare şi monitorizare trafic cu urmărirea mijloacelor de transport în comun prin GPS. Sistemul realizat permite programarea curselor de tramvaie şi autobuze, urmărirea lor pe traseu, poziţia lor faţă de staţii de oprire, trimiterea de mesaje conducătorilor de mijloace de transport pentru corecţii de/pe traseu, totodată urmărirea tuturor mijloacelor de transport monitorizate pe harta digitală o municipiului.

Monitorizarea traficului se va realiza la trei dispecerate, cîte una la capetele de linii tramvaie (Nufărul şi Pod CFR), respectiv sediul OTL pentru autobuze.  Poziţia vehiculelor  OTL pe trasee poate fi urmărită şi de către vizitatorii paginii web a societăţii, accesând harta google a traseului selectat.  Poziţia vehiculelor este redată cu o săgeată neagră, ea fiind reînprospătată din 30 în 30 de secunde.

Pentru a accesa pagina web  a Oradea  Transport Local SA click aici